CLB

Read More

Het CLB :

  • werkt samen met de school vanuit een onafhankelijke positie
  • verleent gratis diensten en is gebonden aan het beroepsgeheim
  • stelt het belang van de leerling centraal
  • begeleidt op een multidisciplinaire manier (verschillende disciplines werken samen)
  • werkt vooral « vraaggestuurd » : een CLB gaat in op vragen van leerlingen, ouders en school.

Meer weten ? http://www.ond.vlaanderen.be/clb of in ons schoolreglement.

Hoe contact opnemen met het CLB?

Vrij CLB Pieter Breughel, Opzichtersstraat 84, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Telefoon : 02/ 512 30 05, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., www.vclb-koepel.be

U kan ook steeds via de schooldirectie, de zorgcoördinator of de leerkracht contact opnemen. De CLB-medewerkers zelf zijn ook geregeld aanwezig in de school

De contactpersonen voor onze school zijn Veerle De Schuyteneer, maatschappelijk werkster (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.), en Palma Semeraro, psycho-pedagogisch consulent (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) Andere medewerkers zijn Wenda Van Engeland, de schoolarts (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.), en Beatrijs Cassiman, verpleegkundige (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.). Zij zijn steeds bereikbaar via het centrale nummer.

Openingsuren : Elke werkdag van 8.30 tot 12u en van 13u tot 16u en 's maandags tot 18u.

Sluitingsdagen : Tijdens de kerstvakantie (uitgezonderd 2 dagen) en paasvakantie. Tijdens de zomervakantie: van 15 juli tot 15 augustus.

"Toch wel veel mooier die lettertjes, hé mama ! Als ik een kindje was dat de school niet kende, zou ik denken: "Hmm, die school is goed in kleur, misschien kom ik hier wel eens een kijkje nemen!"
Yentl