Schoolbestuur

Read More

De leden van de inrichtende macht zijn er verantwoordelijk voor dat de school goed draait. Om deze taak te vervullen, werven zij de directie en leraren aan. De inrichtende macht ontvangt ook de werkingsmiddelen voor de school van het departement Onderwijs. Ze huurt of bezit de schoolgebouwen.

De inrichtende macht werkt voor onze school een pedagogisch project uit. Daarnaast kan het schoolbestuur ook vrij kiezen voor een opvoedingsconcept en de daaraan gekoppelde opvoedingsmethode.

Dank u Klasse voor de uitleg!

 

Het Instituut van de Heilige Familie vzw heeft haar zetel op de Helmetsesteenweg 216 te 1030 Brussel.

De leden van het schoolbestuur zijn: An Jacobs (voorzitster), Esther Nys (parochie), Iwein Proot (bouw), Jurian Van Parys (secretaris), Malte Woydt (CASS), Benoit Samyn (LOC), Gijs Kooken(LOC), Ludo Splingaer(Financiën) en Thibaut De Lestré (brede school).

'Rosanne, heb je geen jeuk in je haar de laatste tijd?' Rosanne (verstrooid): 'Nee, waarom?''Er zijn luizen op school'Rosanne (compleet uit haar lood geslagen):'Huh?… Ik wist niet dat luizen ook naar school moesten!'

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.