Van klein tot flink groot

Van luiertas tot boekentas: het is een heel parcours. Leren doe je elke dag een stapje, en wezenlijk blijft het hetzelfde. De uk die glundert bij zijn eerste, wankele pasjes. Het kleutermeisje van vier, dat fier verkondigt: “In iedereen zit een skelet!”. De stoere kerel die een spreekbeurt over wandelende takken schrijft.

Leren draait om veiligheid en om vertrouwen. Om een uitdagende leefwereld op maat van elk kind. Om denkvermogen dat geprikkeld wordt. Verbeelding aan de macht. Het is talent herkennen en doen bloeien. Het is leren omgaan met gevoelens,leren genieten, leren leven met alle zintuigen.

Wij werken voor blije en spontane robbedoezen. Zelfzeker, kritisch, weerbaar, vrank en vrij. Creatief en boordevol ontdekkingsdrang. Klaar om de wereld te bestormen. Goedgemutst, wel omringd en stevig geaard, thuis, in de school en in de buurt.

Als je blinkende oogjes ziet, dan zit het wel snor met die school. Dat geloven wij.

"Toch wel veel mooier die lettertjes, hé mama ! Als ik een kindje was dat de school niet kende, zou ik denken: "Hmm, die school is goed in kleur, misschien kom ik hier wel eens een kijkje nemen!"
Yentl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.