Van klein tot flink groot

Van luiertas tot boekentas: het is een heel parcours. Leren doe je elke dag een stapje, en wezenlijk blijft het hetzelfde. De uk die glundert bij zijn eerste, wankele pasjes. Het kleutermeisje van vier, dat fier verkondigt: “In iedereen zit een skelet!”. De stoere kerel die een spreekbeurt over wandelende takken schrijft.

Leren draait om veiligheid en om vertrouwen. Om een uitdagende leefwereld op maat van elk kind. Om denkvermogen dat geprikkeld wordt. Verbeelding aan de macht. Het is talent herkennen en doen bloeien. Het is leren omgaan met gevoelens,leren genieten, leren leven met alle zintuigen.

Wij werken voor blije en spontane robbedoezen. Zelfzeker, kritisch, weerbaar, vrank en vrij. Creatief en boordevol ontdekkingsdrang. Klaar om de wereld te bestormen. Goedgemutst, wel omringd en stevig geaard, thuis, in de school en in de buurt.

Als je blinkende oogjes ziet, dan zit het wel snor met die school. Dat geloven wij.

"Heb jij al een groot bed?" "Nee, mijn klein bed is nog niet groot geworden."
Rosalinde

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.