Eten op school

Read More

Wij bestellen wekelijks de ingrediënten voor de soep. Als uw kind dus ziek is of onverwacht afwezig, betalen wij de soepen pas terug na 5 dagen afwezigheid.

Enkele tips:

Het lunchpakket zit in een brooddoos. Plastiek zakken of aluminiumfolie horen niet thuis in een duurzame school. Kinderen brengen een drinkbus mee, gevuld met water. Brikjes, plastic of glazen flessen zijn niet toegestaan. Op school kan uw kind ook water krijgen.

Snoep en chocolade blijven thuis!

Als tussendoortjes vragen wij eerst een stuk fruit dan een boterham of een koek mee te geven aan uw kind. Dit zit in de boekentas in een herbruikbaar doosje, niet in een aparte verpakking.

Voor de prijzen van de soep, kan u terecht bij klik en print/prijslijst.

Verjaardagen zijn een feest ! Snoep of chocoladetaart mag zeker, maar denk ook aan appels, cake of fruitbrochettes.  U mag ook grenadine meegeven, die we dan in de klas met water mengen.

 

'Rosanne, heb je geen jeuk in je haar de laatste tijd?' Rosanne (verstrooid): 'Nee, waarom?''Er zijn luizen op school'Rosanne (compleet uit haar lood geslagen):'Huh?… Ik wist niet dat luizen ook naar school moesten!'

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.